Spoorboekje: persconferentie Koeman, Ajax oefent tegen Bosz

20 maart 2019, 07:00   Bijgewerkt: 19 maart 2019, 23:20

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 20 maart.

Nieuws

Koeman blikt vooruit op Wit-Rusland

Donderdag begint het Nederlands elftal met een wedstrijd tegen Wit-Rusland aan de kwalificatiereeks voor het EK van volgend jaar. Oranje kwam de Wit-Russen ook al tegen in de cyclus voor het WK van 2018. Toen won Oranje twee keer simpel van de voetbaldwerg, maar hoe gaat dat nu? Ronald Koeman blikt vanmiddag in zijn persconferentie vooruit op het treffen.

Wedstrijden

Bayer Leverkusen - Ajax (14.00 uur)

Een reünie op de woensdagmiddag. Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz en Ajax benutten de interlandperiode om in het Ulrich-Haberland-Stadion in Leverkusen een oefenduel te spelen. Beide ploegen zullen uiteraard niet op volle oorlogssterkte aantreden, aangezien de teams door de interlandperiode behoorlijk zijn kaalgeplukt. Het duel tussen het team van voormalig Ajax-coach Bosz en de Amsterdammers begint om 14.00 uur en wordt gespeeld achter gesloten deuren.

Duitsland - Servië (20.45 uur)

Zondag strijden Nederland en Duitsland om de drie punten in de kwalificatiereeks, maar eerst nemen de Duitsers het vanavond in een vriendschappelijk duel op tegen Servië. Het is alvast een kleine graadmeter voor de staat van de Duitse ploeg. Joachim Löw heeft niet meer de beschikking over Mesut Özil, Mats Hummels, Thomas Müller en Jerome Boateng, maar kan de nieuwe generatie de opvolging al wel aan? Dat zal vanavond in Wolfsburg alvast enigszins blijken.

Voetbal op tv

13.10 uur: Persconferentie Ronald Koeman, FOX Sports 1, live verslag van de persconferentie

20.45 uur: Duitsland - Servië, Ziggo Sport 14, live verslag van de vriendschappelijke interland

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen