Mourinho ziet Mbappé als meest waardevolle speler ter wereld

19 maart 2019, 10:54

José Mourinho laat zich regelmatig kritisch uit over bepaalde spelers, maar heeft louter complimenten over voor Kylian Mbappé. De pas twintigjarige aanvaller van Paris Saint-Germain is volgens de Portugees de meest waardevolle speler ter wereld.

Mbappé is meer dan een toptalent, de Fransman kan nu al tot de grootste spelers worden gerekend volgens Mourinho. "Je hoeft het niet te hebben over wat Mbappé over vijf tot tien jaar kan bereiken. Het is beter om je te focussen op nu, want hij is absoluut fantastisch. Hij doet het op jonge leeftijd al zo waanzinnig goed. Zeker als je bedenkt dat Cristiano Ronaldo en Lionel Messi allebei ouder dan dertig zijn, terwijl Neymar al 27 is", zegt Mourinho tegen beIN Sports.

Omdat Mbappé nog zo jong is en nu al dit laat zien, is hij volgens Mourinho de meest waardevolle speler. "Op de transfermarkt is leeftijd ook een ding en ik denk dat Mbappé de meest waardevolle speler ter wereld is", zegt de Portugees. "Als je naar hypothetische transfers kijkt, is hij nu de duurste speler ter wereld. Wat betreft zijn kwaliteiten, is hij geweldig. Eén woord is genoeg, duidelijker kan het niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen