Löw richt focus ondanks oefenduel met Servië al op Oranje

19 maart 2019, 15:48

Duitsland speelt woensdag een oefeninterland tegen Servië, maar is toch vooral bezig met aanstaande zondag. Dan wacht de EK-kwalificatiewedstrijd tegen het Nederlands elftal. Joachim Löw is gebrand op een goede start in de cyclus.

Dinsdag nam Löw plaats op de persconferentie voor het oefenduel met Dusan Tadic en co, maar het ging voornamelijk over komende zondag. "Alles is gericht op de wedstrijd tegen Nederland. Deze hele week staat in het teken daarvan", zei Löw over de wedstrijd in Amsterdam. Een goede start van de kwalificatie is cruciaal, vindt de keuzeheer. "We willen een goede kwalificatie spelen en ons niet door de poule moeten worstelen."

Löw nam onlangs op opmerkelijke wijze afscheid van Mats Hummels, Jerome Boateng en Thomas Müller. Löw beseft dat de door hem samengestelde ploeg moet presteren. Zeker ook omdat Duitsland vorig jaar slechts één punt pakte in twee Nations League-duels met Oranje. "Dat je moet presteren als bondscoach, weet ik al lang. Ik weet hoe ik daarmee om moet gaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen