Kökcü wil vaste waarde worden en daarna naar Europese topclub

19 maart 2019, 17:14

Orkun Kökcü droomt van de Europese top. Het Feyenoord-talent wil de komende jaren eerst uitgroeien tot een vaste waarde bij Feyenoord en hoopt daarna de stap naar het buitenland te maken. Dat stelt de achttienjarige in gesprek met FOX Sports.

De middenvelder is dit seizoen een van de weinige positieve punten in De Kuip. Met twee goals en twee assists heeft hij zijn waarde in het elftal van Giovanni van Bronckhorst. Daar is de tiener vanzelfsprekend tevreden mee. "Aan het begin van het seizoen was het mijn doel om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen en minuten te maken. Nu moet ik doorpakken."

Over zijn toekomst is Kökcü, die vorige week zijn contract voor drie seizoenen verlengde en zo tot 2023 vast ligt, ook duidelijk. Hij mikt op het allerhoogste niveau. "Ik wil eerst een goed aantal wedstrijden bij Feyenoord spelen en dan de stap naar de top van Europa maken. Ik heb uitgebreid met de club gesproken over de plannen met mij en voel het vertrouwen dat ik hier bij Feyenoord de komende jaren kan uitgroeien tot een vaste waarde."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen