'NAC Breda benadert Brood, Jans, Verbeek en Storck'

20 maart 2019, 08:04   Bijgewerkt: 20 maart 2019, 10:48

Naast Ruud Brood zijn ook Ron Jans (foto), Gertjan Verbeek en Bernd Storck (Excelsior Moeskroen) in beeld bij NAC Breda. Volgens BN/DeStem, dat zich baseert op goed ingevoerde bronnen, is het viertal benaderd. De Bredanaars hopen vóór 1 april een opvolger te strikken voor Mitchell van der Gaag en willen tevens de vacatures voor algemeen directeur en technisch manager bemand te hebben.

Jans heeft bij RTV Noord aangegeven dat hij niet instapt bij NAC. Jans wil het seizoen goed afmaken bij FC Groningen, waar hij technisch manager is. Met [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/347622/brood-topkandidaat-om-van-der-gaag-op-te-volgen/,_blank,topkandidaat Brood] zou NAC al gesproken hebben, maar houdt tijdelijk directeur Nicole Edelenbos de kaken op elkaar. "Ik noem geen namen en wil daar niks over zeggen tot ik duidelijkheid kan geven", [a,https://www.bndestem.nl/dossier-ontslag-van-der-gaag/nac-wil-topposities-voor-1-april-bemannen~a5d4c287/,_blank,klinkt het in de regionale krant]. "Ik wil niet dat mensen beschadigd worden. Dus we zeggen het pas als het helemaal rond is."

Edelenbos hoopt vóór 1 april een nieuwe trainer te hebben, evenals een directeur en een technisch manager. "Als het aan mij ligt wel. Of ze dan allemaal kunnen beginnen is een tweede. Mensen hebben immers een opzegtermijn en moeten een afspraak maken met hun eigen werkgever. Mijn contract loopt tot 1 april, maar ik ben niet weg als er niet iemand is om mijn functie te vervullen."

Wie Van der Gaag ook gaat opvolgen, hij komt voor een loodzware klus te staan. Met nog acht wedstrijden op het programma staat de Parel van het Zuiden onderaan en bedraagt de achterstand op nummer zeventien De Graafschap acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen