Pogba pleit voor vaste aanstelling Solskjaer bij United

20 maart 2019, 17:16

Sinds Ole Gunnar Solskjaer met de scepter zwaait in Manchester, draait United als een tierelier. De Engelse grootmacht is bezig aan een opmars in de Premier League en plaatste zich ten koste van Paris Saint-Germain voor de kwartfinale van de Champions League. Paul Pogba lijkt het meest geprofiteerd te hebben van de komst van Solskjaer. De Franse middenvelder hoopt dan ook vurig dat Manchester United de Noor een vaste aanstelling geeft.

"Natuurlijk willen we dat hij blijft, we hebben geweldige resultaten geboekt. Ik heb een goede relatie met hem en de andere spelers ook. Als een speler blij is, wil hij blij blijven", aldus Pogba tegenover Sky Sports. "Solskjaer verdient het om te blijven. Hij kent de club en weet alles van de club."

Onder Solskjaer scoorde Pogba negen keer in zeventien wedstrijden. Toen de Fransman nog onder José Mourinho speelde, voelde hij zich een stuk minder vrij. "Hij is een blije coach en heeft ons het vertrouwen, de vrijheid en het plezier teruggegeven. Dat waren door de resultaten wellicht kwijtgeraakt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen