De Jong gaat met SC Cambuur voor promotie naar Eredivisie

20 maart 2019, 19:59   Bijgewerkt: 20 maart 2019, 21:22

Henk de Jong gaat vanaf komende zomer proberen om met SC Cambuur terug te keren naar de Eredivisie. Dat vertelde de Friese trainer woensdagmiddag bij zijn presentatie aan het Algemeen Dagblad. "We gaan gas geven richting de toekomst", aldus de Fries.

"We moeten vooruit, naar de Eredivisie. En dat gaan we doen ook. We willen in ieder geval het stadion volspelen. Dat gaat samen met resultaten, maar het publiek moet het voetbal dat je speelt leuk vinden. Dat hebben we nu ook bij De Graafschap gecreëerd. Het stadion zit tot de nok toe vol en er zit schwung in de hele club. Dat willen we bij Cambuur ook bereiken", aldus De Jong, die voor drie jaar heeft getekend in Leeuwarden.

Voor hij aan zijn klus bij Cambuur begint, richt De Jong zich vol op zijn huidige club: De Graafschap. Bij die club wil hij komende zomer via de voordeur vertrekken. "Mensen die mij kennen weten dat ik echt alles zal doen om met De Graafschap het seizoen goed af te sluiten", zegt De Jong via de officiële kanalen van de Superboeren. "Ik heb hier zulke mooie jaren gehad en een promotie meegemaakt. Dagelijks voel ik de warmte en de steun van iedereen in en om de club. Die verdienen een trainer die tot de laatste dag alles geeft, daarom heb ik ook besloten om snel duidelijkheid te verschaffen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen