Kane: "Winnen Nations League zou halve finale WK overtreffen"

20 maart 2019, 20:40

Het duurt nog enkele maanden tot de finaleronde van de Nations League van start gaat, maar Harry Kane kijkt nu al uit naar het slotstuk van het landentoernooi. De aanvoerder van Engeland maakt op de persconferentie in aanloop naar het EK-kwalificatieduel met Tsjechië duidelijk dat hij en zijn ploeggenoten de Nations League uiterst serieus nemen.

Begin juni treedt Engeland in de halve finale van de Nations League aan tegen Nederland. "Het winnen van de Nations League zou het bereiken van de halve finale op het WK overtreffen", stelt de aanvaller van Tottenham Hotspur. "Het komt niet vaak voor dat je in het shirt van Engeland de kans krijgt een prijs te winnen. Als we een goede zomer hebben en de trofee winnen, hebben we een beter jaar dan vorig jaar. 2018 was fantastisch, maar het belangrijkste is om prijzen te winnen."

Overleeft Engeland de halve finale, dan wacht in de finale Zwitserland of Portugal. "Het enige wat we kunnen doen is vrij spelen, zoals we al hebben gedaan. Ik denk dat we spelers hebben die dat kunnen doen. Ons doel is om de Nations League te winnen en daar gaan we vol voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen