Pusic verwacht stormend Go Ahead: "Daar zijn we op voorbereid"

22 maart 2019, 15:53

Met nog negen wedstrijden voor de boeg lijkt het een kwestie van tijd voordat FC Twente zich kampioen van de Eerste Divisie mag noemen. De Tukkers hebben een voorsprong van elf punten en stevenen af op een razendsnelle terugkeer naar het hoogste niveau. Zondag kan Twente in de zware uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles weer een volgende stap richting de titel zetten.

"Een interessante confrontatie", blikt Marino Pusic via de clubkanalen vooruit op de wedstrijd in de Adelaarshorst. De trainer verwacht dat de thuisploeg gaat stormen. "Daar zijn we op voorbereid. Dat is ook onderdeel van het spel. Zij spelen thuis, zij moeten veel meer dan wij, maar wij moeten en willen ook heel graag. Dit zijn de wedstrijden die je als sportman graag wilt spelen. We willen onze marge houden en het liefst vergroten."

Go Ahead Eagles is de nummer drie van de competitie. De club uit Deventer heeft twaalf punten achterstand op Twente en slechts één puntje op nummer twee Sparta Rotterdam. In Deventer kan Pusic waarschijnlijk 'gewoon' beschikken over Wout Brama, die aan het begin van de week niet op het veld stond. Matthew Smith (interlandverplichtingen) is er zeker niet bij. "In principe is Jelle van der Heyden zijn vervanger", aldus Pusic.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen