Portugal valt tegen bij rentree Cristiano Ronaldo

22 maart 2019, 22:54

Cristiano Ronaldo trok vrijdagavond voor het eerst sinds het WK weer het Portugese shirt aan, maar heeft zijn land niet voor puntenverlies kunnen behoeden. In de eerste wedstrijd van de EK-kwalificatiecyclus kwamen de Portugezen niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Oekraïne. Maandag treft Portugal voor eigen publiek Servië.

Ronaldo speelde de voorbije maanden geen enkele interland. De 34-jarige aanvaller kreeg na zijn transfer van Real Madrid naar Juventus rust van bondscoach Fernando Santos. Zonder Ronaldo verging het de Portugezen prima: zij pakten in een Nations League-groep met Italië en Polen acht punten en plaatsten zich zodoende voor de halve finale van het landentoernooi, waarin Zwitserland de tegenstander zal zijn.

Ondanks dat Portugal de voorbije tijd prima presteerde, werd Ronaldo weer met open armen ontvangen in het Zuid-Europese land. Hij kon zijn land tegen Oekraïne echter niet aan doelpunten helpen. Portugal had het betere van het spel en nam het doel van Andriy Pyatov vaak onder vuur, maar de Oekraïnse keeper hield zijn doel schoon.

Overige uitslag Groep B:

Luxemburg - Litouwen 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen