Gisteren gemist: bizarre Eerste Divisie-uitslagen, winst Frankrijk

23 maart 2019, 00:30   Bijgewerkt: 22 maart 2019, 23:45

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 22 maart.

Ongelooflijke comeback Telstar, monsterzege FC Eindhoven

Telstar heeft vrijdagavond voor een daverende stunt gezorgd in de Eerste Divisie. De club uit Velsen-Zuid keek op De Vliert halverwege de wedstrijd tegen een 3-0 achterstand aan, maar won door een ongelooflijke tweede helft met 3-4. FC Eindhoven veegde de vloer aan met FC Dordrecht (8-1), terwijl SC Cambuur door een laat doelpunt met 0-1 won bij FC Volendam.

Fantastisch doelpunt Griezmann leidt simpele zege Frankrijk in

Frankrijk is vrijdagavond met een simpele zege begonnen aan de EK-kwalificatiecyclus. De regerend wereldkampioen had in Chisinau weinig te duchten van Moldavië, dat met 1-4 werd verslagen. Turkije en IJsland wonnen ook in Groep H. De Turken deden goede zaken door met 0-2 te winnen van Albanië, terwijl IJsland met diezelfde cijfers zegevierde bij Andorra.

Inspiratieloos Argentinië onderuit bij rentree Messi

Het Argentijns elftal heeft vrijdagavond geen goede beurt gemaakt tegen Venezuela. In de vriendschappelijke wedstrijd, die in het teken stond van de rentree van Lionel Messi, gingen de Argentijnen met 1-3 onderuit. Het was voor Messi zijn allereerste interland sinds het WK van afgelopen zomer.

Portugal valt tegen bij rentree Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo trok vrijdagavond voor het eerst sinds het WK weer het Portugese shirt aan, maar heeft zijn land niet voor puntenverlies kunnen behoeden. In de eerste wedstrijd van de EK-kwalificatiecyclus kwamen de Portugezen niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Oekraïne. Maandag treft Portugal voor eigen publiek Servië.

Hattrick Sterling levert Engeland gewenste start op

Engeland heeft in de eerste wedstrijd van de EK-kwalificatiecampagne geen fout gemaakt tegen Tsjechië. Mede dankzij een hattrick van Raheem Sterling wonnen de Engelsen met 5-0 op Wembley. Declan Rice (West Ham United) en Callum Hudson-Odoi (Chelsea) maakten als invaller hun debuut in het nationale elftal.

Van der Wiel trekt deur bij Toronto definitief achter zich dicht

Gregory van der Wiel is niet langer speler van Toronto FC. De Canadese club meldt via de officiële kanalen dat het contract van de 31-jarige rechtsback in onderling overleg is ontbonden. In totaal speelde Van der Wiel 34 wedstrijden voor de MLS-club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen