Dervisoglu neemt vlucht eerder en is inzetbaar voor Sparta

24 maart 2019, 11:13

Sparta Rotterdam kan tegen NEC tóch een beroep doen op Halil Dervisoglu. Vanwege interlandverplichtingen zou de negentienjarige aanvaller de zondagmiddagwedstrijd missen, maar op eigen initiatief is Dervisoglu na het treffen tussen Jong Albanië en Jong Turkije (1-2) vervroegd teruggekeerd. Hij zal tegen NEC op de bank beginnen, meldt Sparta.

'Halil Dervisoglu heeft op eigen initiatief vanmorgen een vlucht eerder genomen en is zojuist aangekomen op Het Kasteel', aldus de club uit de Eerste Divisie. De beschikbaarheid van Dervisoglu is een meevaller voor Sparta, dat met een gemankeerd elftal aantreedt tegen NEC. Naast Dervisoglu heeft de club ook Gregor Breinburg (Aruba), Youssef El Kachati (Jong Marokko), Lars Veldwijk (Zuid-Afrika), Deroy Duarte en Abdou Harroui (beiden Jong Oranje) moeten afstaan.

Sparta hoopt tegen NEC te profiteren van een misstap van ofwel koploper FC Twente, ofwel nummer drie Go Ahead Eagles. Laatstgenoemde clubs nemen het zondagmiddag tegen elkaar op in De Adelaarshorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen