Carragher vindt Van Dijk de beste speler van de Premier League

24 maart 2019, 15:14

Virgil van Dijk is een grote kanshebber om de Speler van het Jaar-award in de Premier League in de wacht te slepen. De Nederlandse verdediger van Liverpool draait een topseizoen en wordt tot één van de beste verdedigers ter wereld gerekend. Jamie Carragher vindt Van Dijk op dit moment zelfs de allerbeste.

In de Premier League is Van Dijk dit seizoen onovertroffen, vindt Carragher. "Hij is gezien zijn prestaties de beste speler van de Premier League. Het zou me verbazen als hij niet de Speler van het Jaar-award wint. Zijn komst deed aanvankelijk wenkbrauwen fronsen, maar als een club nu het dubbele voor hem biedt, accepteer je dat niet", aldus de oud-verdediger via de officiële kanalen van Liverpool.

The Reds betaalden wat meer dan een jaar geleden zo'n 84,5 miljoen euro voor Van Dijk, die in Liverpool zijn ontwikkeling heeft doorgezet. "Van Dijk is nog jong (27 jaar, red.) en we weten dat centrale verdedigers wat langer meegaan, dus hopelijk zien we hem het komende decennium nog op het veld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen