Verhulst in de fout tegen Twente: "Deze moet ik gewoon hebben"

24 maart 2019, 17:41

Hobie Verhulst (op archiefbeeld) heeft een zeer vervelende nasmaak overgehouden aan de wedstrijd tegen FC Twente. De keeper van Go Ahead Eagles ging in de fout bij de 1-2 van Aitor Cantalapiedra en had daarmee een vervelend aandeel in de nederlaag. De keeper baalt.

Tegenover RTV Oost legt hij uit wat er fout ging. "Drommel schiet de bal heel snel diep en die wordt vervolgens door ons verkeerd ingeschat. Daarna volgt een matig schotje, een halve voorzet, of wat het dan ook mag zijn. Ik wil hem pakken, maar ik laat hem los en via mij gaat de bal de goal in", zegt de doelman. "Er zat een klein stuitje in, maar dat mag geen probleem zijn voor mij. Deze pak ik op de training honderd keer. Maar nu gaat-ie erin."

Dat is zeer vervelend voor Verhulst. "Dit reken ik mezelf aan, dat moet ik veel beter doen en weet ik zelf ook. Deze bal moet ik gewoon hebben", zegt hij. "Ik heb wel vaker een fout gemaakt, dus ik weet hoe het werkt. Dat hoort bij een keeper. Als een spits een kans mist gaan we door, voor een keeper hoort het erbij. Een punt was zeker verdiend geweest, maar dan krijg hem op deze manier tegen. Dat is echt heel zuur", aldus Verhulst, die met Go Ahead derde staat in de Eerste Divisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen