Van de Looi wil sentiment rondom Jong Oranje omkeren

24 maart 2019, 21:30

Erwin van de Looi wil met Jong Oranje de weg omhoog inslaan. De ploeg speelde zondag in een oefenduel met 0-0 gelijk tegen de Verenigde Staten, maar dat is voor Van de Looi niet het belangrijkste. Hij wil groeien met zijn ploeg.

"Wij zien dit echt als het startpunt van die campagne", is zijn reactie op het 0-0 gelijkspel tegen de VS. "We hebben deze week bij elkaar gezeten om te spreken over Jong Oranje. Dat is in de laatste jaren een lastig team geweest. We hebben het erover gehad hoe we dat sentiment weer kunnen omkeren. Dat is in ieder geval door met enthousiasme te spelen en veel energie in ons spel te steken", zegt hij op de site van Ons Oranje.

Dinsdag speelt Jong Oranje in Spanje nog een oefenwedstrijd tegen Egypte. "We hebben er bewust voor gekozen om hier te spelen tegen twee landen die voetballend misschien niet tot de top behoren, maar fysiek wel heel sterk zijn. We hadden ook kunnen kiezen voor twee B-landen, waar we dan misschien gemakkelijk van hadden kunnen winnen. Maar dat hebben we bewust niet gedaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen