Vertonghen klaagt ondanks zege over 'extreem droog' veld

25 maart 2019, 09:25

België speelde zondagavond niet groots op Cyprus, maar won wel met 0-2. Het was voor de Belgen de tweede overwinning in een paar dagen tijd, waardoor zij nu op zes punten uit twee wedstrijden staan. Na de wedstrijd ging het logischerwijs over de belangrijke zege in de EK-kwalificatiecampagne, maar ook over de erbarmelijke staat van het veld in Nicosia.

"Het belangrijkste was dat we hier kwamen winnen. Het veld was extreem droog. Ik denk dat je dat zag aan ons spel", wordt Jan Vertonghen geciteerd door Sporza. België won de wedstrijd door vroege doelpunten van Eden Hazard en Michy Batshuayi. "Op dit veld was het echt moeilijk. Ik begrijp wel waarom de tegenstander dat doet. Wij kunnen daardoor de bal minder snel laten gaan."

Bondscoach Roberto Martínez liet zich niet uit over het veld, maar zei wel dat Cyprus niet onderschat moet worden. "Ik voorspel dat er veel ploegen hier punten gaan laten liggen. Ik ben ook tevreden dat we geen tegendoelpunt slikten. Dit was typisch een wedstrijd waar er voor ons veel te verliezen, en weinig te winnen viel. Goed dus dat we de volle buit pakten", aldus de Spanjaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen