Metropoolregio Brainport Eindhoven nieuwe hoofdsponsor PSV

25 maart 2019, 14:13

Met ingang van het nieuwe seizoen prijkt de naam van Metropoolregio Brainport Eindhoven op het shirt van PSV. ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL Groep en Jumbo Supermarkten verbinden zich onder die naam als hoofdsponsor van de Eredivisie-koploper. "Dit is een primeur in de historie van de topsport", aldus algemeen directeur Teun Gerbrands.

Metropoolregio Brainport Eindhoven wordt de opvolger van Energiedirect, dat aan het einde van het seizoen stopt als hoofdsponsor van de Eindhovenaren. "We creëren een nieuw ecosysteem en de manier waarop is kenmerkend voor de onderlinge verbondenheid en samenwerking in deze regio", vertelt de algemeen directeur van PSV via de officiële clubkanalen.

Henk Valk, CEO van Philips Benelux, zegt dat alle bedrijven één uitdaging delen. "Het aantrekken en behouden van talent. Daarnaast willen we investeren in het vestigingsklimaat en de gezondheid van medewerkers en inwoners, zodat we de nationale en internationale aantrekkingskracht van de regio kunnen versterken. Door onze krachten te bundelen staan we internationaal sterker", spreekt hij namens de verschillende bedrijven.

De samenwerking tussen de bedrijven en PSV maakt John Jorritsma, voorzitter van stichting Brainport en burgemeester van de stad Eindhoven, trots. "PSV is een club van iedereen, nationaal en internationaal vermaard. In Brainport Eindhoven werkt het bedrijfsleven uit de hele regio nauw samen met kennisinstellingen en de overheid. Die samenwerking brengt banen en welvaart voor iedereen in de regio. Zorgt ervoor dat iedereen in de regio profiteert. Samenwerken met PSV is daarom een logische en slimme stap."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen