Roda JC gaat op zoek naar misdragende fans in derby met MVV

25 maart 2019, 20:36

Roda JC start een zoektocht naar de supporters die zich zondag misdroegen bij de thuiswedstrijd tegen MVV . Tijdens de derby hing een pop, die MVV'er Joeri Schroijen moest voorstellen, aan een strop en toonde de Roda-aanhang ook een spandoek met kwetsende teksten aan het adres van Schroijen. Fans hadden het op Schroijen gemunt, omdat zij zich in de vorige derby geprovoceerd voelden door de MVV'er. Na afloop wilde een groepje ook nog op de vuist met familie en vrienden van MVV-spelers op de tribune.

Een woordvoerder van Roda laat aan De Limburger weten dat de club camerabeelden bestudeert om de raddraaiers in de kraag te vatten. Wanneer de KNVB met boetes komt, wil Roda dit op hen verhalen. De KNVB zelf laat nog in het midden of de aanklager in actie komt. In een reactie aan de krant liet de bond wel weten dat 'kwetsende spandoeken en opgehangen poppen uiteraard niet zijn toegestaan'.

Het uitvak van bleef zondagmiddag leeg vanwege een boycot van de MVV-supporters. Zij keken de wedstrijd in hun eigen stadion en zagen MVV een gelijkspel boeken na een 2-0 achterstand. De fans onthaalden de spelersbus door de snelweg op te lopen en vuurwerk af te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen