Beoogde aanwinst Marin 'weet niets' van interesse van Ajax

26 maart 2019, 09:07

Middenvelder Razvan Marin is de beoogde nieuwe spelmaker van Ajax, zo kwam maandagavond naar buiten via De Telegraaf. De 22-jarige Roemeen speelt nu nog bij Standard Luik, maar kan voor twaalf miljoen euro vertrekken naar Amsterdam. Zelf lijkt hij echt nog totaal niet met een transfer bezig te zijn.

Dinsdagavond speelt de middenvelder met Roemenië tegen de Faeröer Eilanden. Volgens De Telegraaf zou hij na die EK-kwalificatiewedstrijd naar Amsterdam afreizen om in conclaaf te gaan met Ajax, maar hijzelf zegt van niets te weten. "Ik weet van niets en denk alleen aan de wedstrijd tegen de Faeröer", zegt hij tegen Digisport.

De Roemeens voetballer van het jaar behoort tot de smaakmakers van Standard Luik, waar hij in de winter van 2017 neerstreek. De Belgen namen hem destijds over van Viitorul Constanta. De twaalfvoudig international speelde sindsdien 94 wedstrijden voor Les Rouches, waarin hij dertien keer scoorde en negentien doelpunten voorbereidde. Hij zou, als de transfer er komt, de vijfde Roemeen in historie van Ajax kunnen worden, nadat eerder Cristian Chivu, Bogdan Lobon?, Nicolae Mitea en George Og?raru bij de Nederlandse club speelden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen