Varela goed op zijn plek bij Ajax: "Onana en ik zijn vrienden"

26 maart 2019, 13:07

Bruno Varela is tevreden over zijn eerste weken bij Ajax. Er is alleen één dingetje: de Nederlandse winter. "Maar mensen zeggen dat het over een paar weken beter wordt, daar wacht ik op", aldus de reservedoelman.

De 24-jarige Varela, met optie tot koop gehuurd van Benfica, voelt zich goed opgevangen in Amsterdam. "De aanpassing is makkelijk geweest, omdat er veel jonge jongens in het team zitten. De ouderen zijn net als de jongeren, dus het ging snel en makkelijk", vertelt hij aan Ajax TV.

In het bijzonder kan Varela het goed vinden met André Onana. "Met André praat ik elke dag. Wij zijn wat closer en ik kan wel zeggen dat we vrienden zijn. Ik kan Spaans met hem praten, dat is wat makkelijker voor mij. Elke dag hebben we lol."

Het niveau op de training van Ajax maakte indruk op de Portugees. "De trainingen zijn met dynamiek en kwaliteit. Ik merkte direct het verschil. Bij Ajax wordt gevoetbald, en wordt er bijvoorbeeld niet zomaar naar voren geschoten. Het is altijd kort spelen, met een goede intensiteit en uitvoering."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen