Scherpen 'gaat heel goed om' met vermeende Ajax-interesse

26 maart 2019, 15:52

De naam van Kjell Scherpen werd onlangs serieus in verband gebracht met Ajax. De pas negentienjarige keeper van FC Emmen is echter niet zomaar van zijn stuk te brengen, zegt collega Peter van der Vlag.

De derde doelman van Emmen ziet dat zijn jonge collega goed kan dealen met de aandacht. "Sinds kort speelt het verhaal Ajax", zegt Van der Vlag tegen RTV Drenthe. "En er zijn meer clubs geïnteresseerd. Hij gaat daar heel goed mee om. Of ik hem adviseer? Nee, dat moet hij zelf bepalen samen met zijn familie. Belangrijkste is dat hij blijft spelen. Het mooiste zou zijn dat dat nog een jaar bij FC Emmen kan."

Scherpen weet dat zijn ster rijzende is sinds hij in de Eredivisie speelt. Veel grote clubs werden al met hem in verband gebracht, maar hij wil zich er niet druk om maken. "Ik ben er inmiddels wel aan gewend. Tijdens mijn stage bij de Onder 17 was het allemaal nieuw, nu niet meer. Bovendien speelt FC Emmen nu ook in de Eredivisie en horen we er gewoon bij en mogen we ook best wel serieus genomen worden." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen