PEC-talent Van den Berg twijfelt over verlengen vanwege speeltijd

26 maart 2019, 23:20

PEC Zwolle-talent Sepp van den Berg heeft nog een contract tot en met de zomer van 2020, maar is voorlopig niet van plan om bij te tekenen in Overijssel. De verdediger wil eerst duidelijkheid rondom de club, voor hij zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis. "Je wil ook weten hoe een nieuwe trainer naar je kijkt. Ik heb geen haast."

Dat vertelt hij tegenover De Stentor over zijn nabije toekomst. Onder Jaap Stam - die in de winterstop het stokje overnam van trainer John van 't Schip - speelde hij namelijk nog geen minuut in de Eredivisie. "Op dit moment speel ik niet en dan is bijtekenen ook nog geen optie voor me. Ik weet ook niet wie de nieuwe trainer wordt", aldus Van den Berg, die komend weekend hoopt op zijn debuut onder Stam. Thomas Lam en Bram van Polen zijn dan namelijk geschorst. "Als er ergens een kans ligt voor me, is dat nu wel."

Overigens: dat hij niet speelt, verwijt hij Stam niet direct. "Je weet natuurlijk nooit wat er gebeurt als er een nieuwe trainer komt", realiseert Van den Berg. "We beleven een moeilijk seizoen. Hij kiest daardoor ook voor ervaring en daar geef ik hem groot gelijk in." Van den Berg is op dit moment nog altijd de jongste debutant namens PEC Zwolle ooit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen