Hiddink stapje dichterbij Spelen: "Misschien lukt het te verrassen"

27 maart 2019, 10:20

China onder 23 jaar naar de Olympische Spelen loodsen blijft nog steeds een lastig karwei voor Guus Hiddink. De Varssevelder plaatste zich dinsdag met de Chinese beloftenploeg voor de Aziatische kampioenschappen waar drie tickets voor de Spelen te verdienen zijn. "Daar zitten goede ploegen uit het Midden-Oosten bij, maar ook sterke landen als Zuid-Korea en Australië", weet Hiddink.

"Hier zijn ze niet optimistisch over onze kansen, omdat China het nog nooit heeft gehaald", vertelt hij aan De Telegraaf. "Het wordt zeker heel lastig en ik weet ook niet precies waar we staan, maar misschien lukt het ons toch om te verrassen. Vanaf de zomer tot januari krijg ik alle gelegenheid om ons via extra trainingskampen weer heel goed voor te bereiden en dat is een groot voordeel richting het toernooi in Thailand."

Dinsdag speelde China onder 23 gelijk tegen Maleisië (2-2), wat voldoende was om de kwalificatiepoule winnend af te sluiten. Hiddink won eerder met zijn ploeg al met 5-0 van Laos en met 8-0 van de Filipijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen