Van Bronckhorst snapt 'vuurwerk-dilemma' bij Feyenoord

27 maart 2019, 12:25

Giovanni van Bronckhorst vindt het gedrag van de Feyenoord-supporters als het gaat om vuurwerk een dilemma. Aan de ene kant levert het veel sfeer op en doet het iets met het team, aan de andere kant is het ook een serieus gevaar en bovendien verboden. Mogelijk wacht de Stadionclub zelfs nog een wedstrijd zonder publiek vanwege het afgestoken vuurwerk tegen PSV.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. "Iedereen vindt het mooi", omschrijft Van Bronckhorst het dilemma. "Ook ik vind het mooi als ik het veld op loop. Maar dan praat ik puur over wat het met het team kan doen. Maar uiteindelijk moet het niet zo zijn dat je met lege plekken in het stadion komt te zitten. Dan werkt het de ene week goed, hoewel het verboden is, maar uiteindelijk moet je dan toch voor een leeg vak spelen."

Dat dreigt nu ook voor Feyenoord, dat mogelijk de laatste thuiswedstrijd van het seizoen zonder fans zal moeten spelen. In dat geval wordt het een treurig afscheid voor de scheidend coach en Robin van Persie. "Er loopt nu nog een zaak bij de tuchtcommissie. Uiteindelijk is dat niet positief voor mij, voor de club en voor de spelers. In een stadion met lege plekken spelen, is gewoon nooit goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen