Deense bondscoach Hareide looft karakter na bizarre comeback

27 maart 2019, 11:52   Bijgewerkt: 27 maart 2019, 11:58

Age Hareide, de bondscoach van Denemarken, was trots op de bizarre comeback die zijn elftal dinsdagavond volbracht. Op bezoek bij Zwitserland keken de Denen tot vlak voor tijd tegen een 3-0 (!) achterstand aan, maar binnen zes minuten maakte de ploeg van Hareide via Mathias Jørgensen, Christian Gytkjær en Henrik Dalsgaard alsnog gelijk. "We hebben karakter getoond", aldus de keuzeheer.

"Sommigen noemen het geluk dat we zo terugkomen. Maar ik vind het geen geluk", zei de keuzeheer tegenover de Deense media na de comeback. "De 3-1 gaf het hele team energie. En Zwitserland had in Georgië gespeeld drie dagen daarvoor, zij werden een beetje moe. De wedstrijd kantelde volledig." En zo werd de bizarre comeback voltooid.

"Het toont het karakter aan van onze ploeg, dat is onze kracht", loofde de coach. "Voetbal is soms moeilijk te begrijpen. Zwitserland domineerde de wedstrijd voor de rust. In de tweede helft werden wij beter, maar scoorden zij twee keer." En dus leek het een kansloze wedstrijd te worden, tot in de laatste minuten. "We zijn meer winnaar dan Zwitserland. Wij hebben een punt gewonnen, zij twee verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen