'Ajax hoopt transfer Scherpen binnen een week af te ronden'

27 maart 2019, 12:07   Bijgewerkt: 27 maart 2019, 13:15

Ajax hoopt de transfer van Kjell Scherpen (19) binnen een week af te ronden. Volgens Voetbal International ligt de toekomst van de FC Emmen-doelman hoogstwaarschijnlijk in de Johan Cruijff ArenA. Beide clubs naderen een akkkoord. Scherpen kon ook rekenen op belangstelling vanuit de Premier League, maar krijgt Ajax de voorkeur. De Amsterdammers waren al langer in gesprek met de jeugdinternational.

Volgende week woensdag speelt Ajax op bezoek in Emmen, voor die tijd wil de nummer twee van de Eredivisie de deal in orde hebben, zo meldt VI. Emmen had op zijn beurt graag willen verlengen met de boomlange doelman. Toen Ajax concreet bleek, kon de Drentse club dat vergeten. Scherpen is sinds dit seizoen eerste keeper van de Eredivisie-debutant.

De aanstaande transfer van Scherpen volgt op het nieuws dat Ajax zich gemeld zou hebben voor Kik Pierie van sc Heerenveen. Daarnaast lijkt [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/347925/ajax-legt-12-miljoen-euro-neer-voor-smaakmaker-standard-luik/,_blank,Razvan Marin] voor twaalf miljoen euro over te komen van Standard Luik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen