Spoorboekje: mogen er Ajax-fans mee naar Turijn?

28 maart 2019, 07:00   Bijgewerkt: 27 maart 2019, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 28 maart.

Nieuws

Geen Ajax-supporters in Turijn?

Een spannende dag voor supporters van Ajax die van plan zijn naar Turijn af te reizen voor het Champions League-duel met Juventus. Onlangs startte de UEFA een onderzoek naar misdragingen van fans in het Estadio Santiago Bernabéu. Het veiligheidsnet dat voor het uitvak hing werd vernield en er werden voorwerpen op het veld gegooid. Hierdoor mag Ajax mogelijk geen uitsupporters meenemen naar Italië. De UEFA doet vandaag uitspraak.

Specials

Wedstrijd van de Week

De titeldroom van Liverpool moet komend weekend levend blijven tegen Tottenham Hotspur. Eerder dit seizoen wonnen The Reds op Wembley danzkij een treffer van Georginio Wijnaldum en een zege is opnieuw nodig om het verschil met Manchester City in puntverlies niet te zien groeien. De ploeg van Mauricio Pochettino moet winnen in de strijd om plaats vier.

Interview Teun Koopmeiners

Teun Koopmeiners maakt deel uit van een bijzonder sterke AZ-lichting. Samen met generatiegenoten Guus Til en Calvin Stengs vormt de 21-jarige jeugdinternational het gezicht van het huidige AZ. Koopmeiners brak door als middenvelder, maar wordt nu door John van den Brom als centrale verdediger gebruikt. Met FCUpdate.nl bespreekt de AZ'er zijn positie op het veld, zijn toekomstplannen en vertelt hij over zijn inspiratiebronnen.

Voetbal op tv

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, talkshow over voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen