Cambuur verlengt met zestal en neemt van tien spelers afscheid

27 maart 2019, 14:58   Bijgewerkt: 27 maart 2019, 15:14

SC Cambuur gaat komend seizoen verder met minimaal een zestal spelers uit de huidige selectie. De opties van Sai van Wermeskerken, Issa Kallon, Nigel Robertha, Pieter Bos, Robin Maulun en David Sambissa zijn door de Leeuwarder club gelicht. Voor Kevin Jansen, Matias Jones (foto) en Robbert Schilder is er nog geen duidelijkheid: over hen wordt pas in een later stadium een definitieve keuze gemaakt.

Dat laat SC Cambuur weten op de clubsite. Voor liefst tien spelers zit hun avontuur erop in Leeuwarden na dit seizoen: de club gaat niet verder met Emmanuel Mbende, Kevin Schindler, Robert van Koesveld, Daan Boerlage, Tyrone Conraad, Julian Calor, Andrejs Ciganiks, Nino van den Beemt, Kevin van Kippersluis en Matthew Steenvoorden.

Daarmee gaat de hele selectie van Cambuur op de schop deze zomer: alleen Jordy van Deelen en keeper Xavier Mous beschikken over een verbintenis die deze zomer niet afloopt. Voorlopig heeft trainer Henk de Jong dus nog maar acht spelers in zijn selectie voor komend seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen