Heracles door met Peterson en Kuwas, Droste vertrekt

27 maart 2019, 16:12

Heracles Almelo gaat zoals verwacht door met Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson. De Eredivisionist heeft de opties in de contracten van de aanvallers gelicht. Goed nieuws is er eveneens voor Tim Breukers, wiens contract niet formeel is opgezegd. Lerin Duarte zit nog in de wachtkamer, terwijl zes spelers sowieso vertrekken uit Almelo.

Wout Droste is één van het zestal. De 29-jarige verdediger is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Heracles. Slecht nieuws is er eveneens voor Tim van de Berg, Zeki Erkilinc, Jeff Hardeveld en Sebastian Jakubiak; de opties in hun contracten zijn niet gelicht. De Heraclieden gaan eveneens niet door met Niels Leemhuis.

Het is nog onzeker of Duarte voor Heracles behouden blijft. Hetzelfde geldt voor Bart van Hintum en Alexander Merkel. 'Daarover volgt later dit seizoen duidelijkheid', meldt de Eredivisionist. Heracles zal ook in een later datum duidelijkheid verschaffen over de aflopende verbintenis van Vincent Vermeij, die sinds de winterstop wordt verhuurd aan FC Den Bosch.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen