Heracles houdt rekening met vertrek Peterson en Kuwas

28 maart 2019, 07:57

Heracles Almelo hoeft de bepalende spelers Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson voor het financiële plaatje niet te verkopen en de optie van de aanvallers werd woensdag gelicht, toch houdt men er rekening mee dat minimaal een van beide vertrekt. "Er loopt op dit moment niets, ik schat in dat het pas na het seizoen gaat lopen. Voor ons is het dan wel: hoe eerder, hoe beter. Dan kunnen we snel schakelen", aldus algemeen directeur Rob Toussaint.

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. "De jongens zelf willen graag een nieuwe stap maken, is mijn inschatting", legt Toussaint uit. Ook met Lerin Duarte en Bart van Hintum, wiens opties niet werden gelicht, wil Heracles Almelo graag verder. Hetzelfde geldt voor Alexander Merkel.

Komst Gilissen

Wat er met Sebastian Jakubiak, Jeff Hardeveld, Niels Leemhuis, Zeki Erkilinc en Tim van de Berg gaat gebeuren, zal ook deels afhangen van de nieuwe technisch directeur Tim Gilissen. "Tim gaat kijken of hij ze in onze spelfilosofie vindt passen en of hij de benodigde kwaliteit ziet", aldus Toussaint. "We weten dat we een risico nemen en dat andere clubs voor deze spelers kunnen komen, maar we willen Tim die kans geven. Hij moet ook zijn stempel kunnen drukken op de selectie."

Wout Droste vertrekt in ieder geval uit Almelo: beide partijen vinden dat hij te weinig aan spelen toekomt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen