Roy: "Ajax had al een straatlengte voor moeten staan op PSV"

28 maart 2019, 10:43

Bryan Roy vindt dat Ajax allang een straatlengte voor had moeten staan op PSV in de titelstrijd. De voormalig profvoetballer vindt dat de Amsterdammers veel meer kwaliteit hebben dan de ploeg die momenteel aan kop gaat in de Eredivisie. "Als het op voetbal aankomt, dan heeft Ajax zoveel meer kwaliteit", stelt hij.

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Ik kan als voetballiefhebber echt genieten van spelers als Tadic, Ziyech en De Jong", aldus Roy. "Met deze ploeg had Ajax eigenlijk al een straatlengte voor moeten staan op PSV, maar ze hebben te veel punten laten liggen." En dus ziet de oud-linksbuiten het duel van zondagmiddag in de Johan Cruijff ArenA als het ideale moment voor Ajax om alsnog toe te slaan.

"Ik verwacht dat Ajax wint. Ajax heeft het betere team en dit seizoen ook laten zien goed onder druk te kunnen presteren", verwacht Roy. "Dit is dé kans om voor Ajax om het alsnog naar zich toe te trekken. Als Ajax deze wedstrijd wint, dan worden ze kampioen. Met een voorsprong van twee punten gaat PSV het niet redden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen