Robben is niet fit voor topper, maar gelooft in rentree

28 maart 2019, 11:30

Arjen Robben is niet fit genoeg om de Bundesliga-topper tegen Borussia Dortmund te spelen. De buitenspeler is wel op de weg terug en had goede hoop om aan te sluiten, maar de Nederlander denkt nu dat het duel te vroeg komt. Wel is hij er zeker van dat hij nog minuten gaat maken dit seizoen namens Der Rekordmeister.

Dat vertelt hij tegenover Allgemeine Zeitung. "Ik geloof niet dat ik al kan spelen tegen Dortmund, dat is onrealistisch", aldus de Nederlander. "Ik ben terug op het veld, maar train nog niet met het team. Dat zal een tijdje duren. Meer dan hard werken en terugvechten op het veld kan ik niet doen momenteel."

Robben - die in eerste instantie als doel had om de achtste finales tegen Liverpool te spelen - zet in zijn herstel alles op alles om in elk geval nog een keer het shirt te dragen van Bayern München. "Het zijn mijn laatste maanden bij deze club, waarvoor ik tien jaar heb gespeeld. Ik wil nog een keer in dat shirt spelen, daar gaat het mij om." 

Diverse malen kreeg Robben al een terugval in zijn herstel, mede door problemen met zijn verstandskiezen. Omdat die inmiddels zijn verholpen, kan hij zich volledig op zijn herstel richten.

Lees ook: 'Robben wil tegen Borussia Dortmund zijn rentree maken'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen