Onana: "Belangrijk om iets terug te doen voor de club"

28 maart 2019, 17:50

André Onana is dolbij met zijn contractnieuws bij Ajax. De Kameroener, die voor één seizoen bijtekent en nu tot medio 2022 vastligt in Amsterdam, geeft wel aan dat het een 'moeilijke keuze' was om nog niet te kiezen voor een buitenlandse topclub.

Nadat eerder Voetbal International en De Telegraaf melding maakten van Onana's contractnieuws, deed Ajax dat even later ook. Op de website van de club geeft de 22-jarige doelman aan waarom hij nog een seizoen in de Johan Cruijff ArenA blijft. "Het was een moeilijke keuze. Maar ik ben een jonge keeper, ik moet spelen. Bij Ajax ben ik daar zeker van, bij buitenlandse topclubs is dat nog maar de vraag. Bovendien: Ajax heeft heel veel voor mij gedaan. Ik vind het ook belangrijk om iets terug te doen voor de club. Hopelijk gaan we samen veel prijzen pakken de komende tijd."

Lees ook: Ajax beperkt leegloop en houdt Onana nog één seizoen in ArenA

Onana, die na de zomer aan zijn vijfde seizoen bij de Amsterdammers begint, laat weten dat hij minimaal één seizoen langer in de hoofdstad blijft. Zijn zaakwaarnemer Alvert Botines was eerder vandaag tegen De Telegraaf wat stelliger. "Na volgend seizoen werkt Ajax mee aan een transfer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen