Solskjaer zeer vereerd na droomaanstelling bij United

28 maart 2019, 19:45

Ole Gunnar Solskjaer is dolblij met zijn permanente aanstelling als manager van Manchester United. Hoewel de Noor al langere tijd als interim-coach aan het roer stond, voelt dit moment volgens de voormalig aanvaller toch als een nieuw begin.

Dat stelt hij in de wegens zijn definitieve aanstelling belegde persconferentie. "Dit is altijd al mijn droom geweest. Misschien was het naïef, maar deze droom had ik altijd in mijn hoofd. Ik ben vereerd om deze verantwoordelijkheid te krijgen."

Vlak voor kerst nam Solskjaer het dolende United over van de ontslagen José Mourinho en sindsdien is het beduidend beter qua resultaten, sfeer en enthousiasme op Old Trafford. United maakt een uitstekende kans om zich voor Champions League-voetbal de kwalificeren, zit bij de laatste acht van het miljardenbal en sterren als Paul Pogba zijn lovend over de werkwijze van de Noor.

De oud-speler van United weet echter dat het echte werk nu pas begint, al is hij content met het spelersmateriaal. "Ik ken de verwachtingen, tradities en de geschiedenis van de club. We hebben een elftal vol met potentie en ik wil dat we weer trofeeën mogen liften."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen