Vice-voorzitter Zanetti gelooft dat kou uit de lucht is in Icardi-soap

28 maart 2019, 22:01

Volgens vice-voorzitter Javier Zanetti is de kou tussen Mauro Icardi en Internazionale uit de lucht. Het clubicoon wil dat zijn landgenoot, die al enige tijd in onmin leeft met de club, weer zijn voeten moet laten spreken. "Het probleem is opgelost."

De 26-jarige Argentijn weigert zijn contract te verlengen in Milaan en leeft sindsdien op gespannen voet met de directie. Hij raakte zijn aanvoerdersband kwijt aan doelman Samir Handanovic en kwam al bijna twee maanden lang niet in actie wegens een knieblessure, al wordt aan die berichtgeving getwijfeld.

Zanetti geeft in gesprek met Sky Italia aan dat de lucht tussen beide partijen inmiddels geklaard is. "Het probleem is opgelost", aldus de oud-prof, die van mening is dat Icardi snel weer in actie komt. Dat moet ook, aangezien centrumspits Lautaro Martínez geblesseerd is geraakt.

Icardi, die weer meetraint met de selectie van de nummer drie, staat zondag tegen SS Lazio mogelijk weer in de basis. "Nu is het belangrijkste dat de focus gaat op de doelstelling van het team. We hebben nog tien wedstrijden te gaan en moeten dicht bij elkaar blijven om ons doel, kwalificatie voor de Champions League, te bereiken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen