Onana wilde transfer maken, maar Eto'o liet hem bijtekenen

29 maart 2019, 08:09

Niet alleen bondscoach Clarence Seedorf en rechterhand Patrick Kluivert adviseerden Andre Onana om bij te tekenen bij Ajax, ook Samuel Eto'o was van mening dat zijn landgenoot nog een jaar in Amsterdam moest blijven. Dat was voor de doelman het moment om zijn contract te verlengen. "Eto'o zei ook dat het misschien te vroeg is om te gaan."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Ik wilde een transfer maken", aldus de goalie, die vervolgens hoorde dat Marc Overmars hem graag wilde houden. Na het duel in Madrid begon hij serieus te twijfelen. "Ook met het oog op het nationale elftal, waar ik nu eerste keeper ben, is het belangrijk dat ik veel speel. Bij een nieuwe club moet je dat altijd maar weer afwachten."

Hoewel er voor veel Ajacieden belangstelling is, heeft Onana er vertrouwen in dat er ook volgend seizoen een sterke groep staat. "Ik heb er na de gesprekken met Marc vertrouwen in dat er ook volgend seizoen weer een heel goed elftal staat", aldus de Kameroener.

Goed nieuws Kameroen

Niet alleen in Amsterdam zorgde de contractverlenging voor lachende gezichten, ook bij de technische staf van Kameroen waren ze blij met het nieuws. "Bij Ajax speelt hij normaal gesproken altijd. En dat is belangrijk voor Kameroen", aldus Kluivert. "Andre is een belangrijke factor in onze selectie, keept geweldig en is een leuke jongen voor in de groep. Met hem hopen we komende zomer hoge ogen te gooien tijdens de Afrika Cup."

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen