Baan twijfelt over gang van zaken rond aftreden Van Geel

29 maart 2019, 08:38

Rob Baan heeft zijn twijfels bij de gang van zaken rond het aftreden van technisch directeur Martin van Geel bij Feyenoord. Volgens de oud-bestuurder van de Rotterdammers had het beter geweest als Van Geel zijn opvolger nog had kunnen inwerken én is het gek dat Jaap Stam al is aangesteld. "Nu moet Stam afwachten wie technisch directeur wordt en de technisch directeur moet beginnen met de gedachte dat Stam niet zijn keuze is."

Dat vertelt hij tegenover de NOS. "Dat vind ik heel jammer. Eigenlijk had de nieuwe technisch directeur de nieuwe trainer aan moeten stellen", stelt Baan. Ook vindt hij het jammer dat de expertise van Van Geel verloren gaat. "Een betere oplossing was geweest om Van Geel een jaar te laten zitten, zijn opvolger al te benoemen en die in te werken."

Wie de opvolger wordt, is nog onbekend. Volgens Baan is ervaring niet per se het allerbelangrijkste. "Het moet iemand zijn die affiniteit met de club heeft en de weg kent in de jungle van de voetballerij. Het moeilijkste van dit vak is omgaan met makelaars en de scoutingsstaf. Je moet zorgen dat je goede spelers krijgt, daar worden alle directeurs op afgerekend", weet Baan.

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen