AZ-uitblinker Bizot droomt van transfer: "AZ niet mijn plafond"

29 maart 2019, 09:57

AZ-doelman Marco Bizot is de laatste weken een van de absolute uitblinkers van zijn ploeg, hield in acht van de elf wedstrijden na de winterstop de nul en zag zijn goede spel beloond worden met een oproep voor het Nederlands elftal. En dus denkt de keeper dat hij in de toekomst nog hogerop kan. "Bij AZ ligt niet mijn plafond", vindt hij.

Tegenover De Telegraaf gaat hij in op de goede vorm die hij - en met hem heel AZ - toont in 2019. "Ik voel dat er nog voldoende marge is om mezelf te verbeteren. Of ik droom van een transfer? Ja, daar droom ik zeker van. Ik heb nog nooit langer dan drie jaar bij een club gezeten en ben bij AZ bezig aan mijn tweede seizoen. Ik heb een contract tot 2021, ben ambitieus en houd dus mijn ogen open", aldus de keeper.

En met hem bloeit heel AZ, dat voor de interlandbreak ook van Ajax won. "We zijn niet langer best of the rest, maar behoren nu structureel tot de topvier van de Eredivisie. De zege op Ajax twee weken geleden was daarvan een bevestiging. Het moraal in ons team is sowieso hoog, we zijn de best presterende ploeg van de tweede seizoenshelft."

TOTO's Koning Donnie heeft 24 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen