Leeuwinnen gaan 'grootscheepse' samenwerking aan met Blokker

29 maart 2019, 10:56

Het Nederlandse vrouwenelftal heeft komende zomer rond het WK in Frankrijk een licentiepartner gevonden: Blokker is door de voetbalbond als partner verbonden aan de Leeuwinnen. De winkelketen wil het enthousiasme rondom de Oranje-dames aanwakkeren met 'grootscheepse tv-campagnes' en is door de voetbalbond vol trots gepresenteerd.

Dat maakt de KNVB bekend. Voor de Leeuwinnen is het een mooie licentie-deal, waarbij veel activiteiten komen kijken. "Het team heeft de afgelopen jaren zoveel schitterende prestaties geleverd, zij verdienen ook echt onze steun", vertelt Ludo Bijvoet, algemeen directeur van de Blokker. 

Ook in Zeist is men blij met de nieuwe partner. "Na het geweldige succes van twee jaar geleden zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons kan helpen om de Oranjesfeer dit WK nog verder te versterken", zei Jan Dirk van der Zee, verantwoordelijk voor het vrouwenvoetbal bij de KNVB. "Wij geloven erin dat Blokker als oer-Hollands merk als geen ander weet hoe bijzonder zo'n WK-gevoel is en we hebben het partnerschap dan ook in groot vertrouwen getekend."

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen