Heraclied Merkel dagen later terug door visum-problemen

29 maart 2019, 11:39

Heracles Almelo-middenvelder Alexander Merkel meldde zich veel later dan gepland weer bij de club. De voetballer was afgereid naar Kazachstan voor de interland met Rusland, maar kwam vervolgens het land niet meer uit. Toen hij wilde vertrekken, bleek zijn visum niet in orde en werd hij vastgehouden op het vliegveld in Astana.

Dat schrijft TC/Tubantia. Maandag zou Merkel al terugkeren in Nederland, maar vrijdag heeft hij pas de training hervat in Almelo. Merkel speelde twee interlands namens Kazachstan en toen hij op het vliegtuig wilde stappen naar Nederland, werd hij tegengehouden. De middenvelder beschikt ook over een Duits paspoort en daarmee ging het mis bij zijn visum.

Omdat de bagage van Merkel eruit gehaald moest worden liep het vliegtuig een uur vertraging op, maar de vertraging voor de voetballer werd nog een stuk erger. Donderdagochtend (!) was al het papierwerk pas in orde en kon hij - via Düsseldorf - terugkeren in Nederland. De voetbalbond van Kazachstan heeft excuses gemaakt richting Heracles: maar Merkel kende deze week dus een alles behalve prettige voorbereiding op het duel met De Graafschap.

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen