FC Groningen licht optie Memisevic toch, Mendes Moreira weg

29 maart 2019, 12:36   Bijgewerkt: 29 maart 2019, 13:14

FC Groningen gaat volgend seizoen verder met Samir Memisevic en Michael Breij. De club heeft de opties in het contact van beide voetballers gelicht - waarbij dat van eerstgenoemde ongetwijfeld nog een staartje krijgt. Verder gaat het met Kevin Begois, Amir Absalem en Lars Kramer in gesprek over hun toekomst. Alleen van Ahmad Mendes Moreira, die momenteel aan Telstar is verhuurd, wordt afscheid genomen.

Dat laat de club weten via de officiële kanalen. Over de huurlingen (Ilias Bel Hassani, Mo El Hankouri, Tim Handwerker, Thomas Bruns en Ko Itakura) komt pas in een later stadium duidelijkheid. Bij de eerste twee heeft de club wel een optie tot koop bedongen. Datzelfde geldt voor de winterse aanwinst Paul Gladon; ook over en met hem is nog geen beslissing genomen.

Overigens zal ook de optie van Memisevic wellicht een staartje krijgen: volgens de verdediger was de optie in zijn contract namelijk niet rechtsgeldig. "We worden hier nog niet zenuwachtig van, maar het is hoe dan ook wel hartstikke vervelend dat we in dit soort discussies belanden. Ik ga er vanuit dat we er op een goede manier uit zullen komen", zei Hans Nijland daarover tegenover het Dagblad van het Noorden.

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen