Vitesse heeft Matavz terug: "Kan maximaal een kwartier spelen"

29 maart 2019, 15:08

Goed nieuws voor Vitesse: Tim Matavz zit voor het eerst sinds zijn zware blessure weer bij de selectie van de Arnhemmers. Na zijn kuitbeenbreuk stond hij maanden buitenspel, maar de rentree is dus aanstaande. "Hij kan maximaal vijftien minuten spelen en zit op tachtig procent van zijn niveau", aldus trainer Leonid Slutsky over de spits.

Mede omdat Vitesse op het kunstgras van ADO Den Haag speelt, is hij niet langer inzetbaar dan dat kwartier. Jongeling Thomas Buitink staat in de punt van de aanval, waardoor Mohammed Dauda vermoedelijk aan de linkerkant begint. Slutsky is op zijn hoede voor de opponent. "Met Becker, El Khayati en Necid hebben ze veel kwaliteit voorin. Ze maken ook veel doelpunten", waarschuwt de coach tegenover Omroep Gelderland.

Toch ziet de coach ook kansen, want ADO staat nog slechts vier punten boven de streep. En dus moeten de Arnhemmers winnen in de Hofstad. "We moeten winnen daar. We moeten karakter en kwaliteit tonen", aldus de Rus, die door de schorsing van Max Clark weer een basisplaats heeft ingeruimd voor Alexander Büttner.

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen