Rutten met Anderlecht outsider voor titel: "Een mooi compliment"

29 maart 2019, 16:05

Het RSC Anderlecht van Fred Rutten begint zaterdagavond met een uitwedstrijd tegen KRC Genk aan de play-offs, waarin zes teams strijden om de Belgische titel. De club van de Nederlandse trainer is in goeden doen en wordt tot een outsider voor het kampioenschap gerekend. "Een mooi compliment", aldus Rutten.

Anderlecht begint met een achterstand van zes punten op koploper Genk aan de play-offs. Niet lang geleden was het nog het nog hoogst onzeker of paarswit bij de eerste zes zou eindigen, maar als nummer vier én titelkandidaat begint Ruttens club zaterdag aan de play-offs. "Het toont aan dat we ons goed hebben ontwikkeld. Weet je, los van de positie: we zijn en blijven Anderlecht. We moeten winnen, dat is onze rol", wordt Rutten op de persconferentie geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Tegen Genk kan Anderlecht een mooie slag slaan. "Maar die match is niet allesbepalend. Trouwens, ik zie Club Brugge als grootste kandidaat om kampioen te worden", aldus de Nederlandse oefenmeester, wiens toekomst bij Anderlecht afhankelijk is van de komende weken. "Dat glijdt van me af. Ik leef van week tot week, wat mensen zeggen, maakt niet zo veel uit."

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen