Vilhena vindt de tijd rijp om een volgende stap te zetten

29 maart 2019, 17:10   Bijgewerkt: 29 maart 2019, 17:16

Tonny Vilhena is mogelijk bezig aan zijn laatste weken in dienst van Feyenoord. De 24-jarige middenvelder, die inmiddels tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam, denkt dat het tijd is om zijn horizon te verbreden. Vilhena heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2020.

Vilhena denkt klaar te zijn voor een volgende stap in zijn carrière. "Ik wil niet zeggen dat het bij Feyenoord nu te makkelijk gaat, maar ik speel al zeven jaar in het eerste en heb het gevoel dat het tijd is voor een stap hogerop en een nieuwe uitdaging", aldus de Oranje-international in Feyenoord Magazine. "Ik hoop dat het in de toekomst kan, maar het gevoel bij een nieuwe club moet goed zijn, want ik heb altijd gezegd dat je een club als Feyenoord niet zomaar verlaat."

De Feyenoorder is kritisch in zijn keuze voor een nieuwe club. "Het heeft geen zin voor mij om naar een club te gaan waar ik niet pas of waar ik niet aan spelen toekom. Ik wil in elk geval graag in een voetballend team terecht komen", vertelt Vilhena, die een vertrek uit Rotterdam lastig zou vinden. "Ik denk dat het moeilijk zal zijn, want ik ben al van kleins af aan bij de club. Ik moet alleen ook vooruit denken, dus ook als het zover is, zal Feyenoord een speciaal plekje in mijn hart houden."

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen