FC Utrecht mogelijk zonder zieke Gustafson tegen Feyenoord

29 maart 2019, 17:51

Het is nog onduidelijk of Dick Advocaat zondag tegen Feyenoord een beroep kan doen op Simon Gustafson. De 24-jarige middenvelder, oud-speler van de Rotterdamse club, is ziek. Advocaat zou het 'een groot verlies' vinden als de Zweed ontbreekt tegen Feyenoord.

"Zijn passing, de nonchalance in zijn spel. Ik vind het een mooie voetballer om naar te kijken", wordt de doorgewinterde trainer geciteerd door het Algemeen Dagblad. Gustafson was dit seizoen al bij dertien doelpunten betrokken, meer dan iedere speler van Utrecht.

Met Utrecht hoopt Advocaat zich te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. De Domstedelingen veroverden tot nu toe veertig punten en hebben goede papieren om een ticket voor de nacompetitie te veroveren. "Zes wedstrijden geleden zeiden we: nu komt een reeks waarin we punten moeten pakken. We hebben die zes wedstrijden niet verloren; drie gewonnen en drie gelijk. Er zijn weinig ploegen die dat kunnen zeggen. Nu moeten we dat tot het einde volhouden. We zijn niet ontevreden over de manier waarop Utrecht bezig is", aldus Advocaat op de persconferentie.

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen