Frenkie de Jong: "Dan hadden we wel tien punten voor gestaan"

29 maart 2019, 19:27

Ajax heeft niet een veel sterkere selectie dan PSV, zoals dit seizoen vaak wordt geroepen. Dat is althans de mening van Frenkie de Jong, die samen met FOX Sports vooruitblikt op de Eredivisie-kraker van zondag. Ajax hoopt dan het gat met koploper PSV naar twee punten te verkleinen.

De Jong is het dus niet eens met de bewering dat Ajax een veel sterkere selectie heeft dan de concurrent. "Dat vind ik wel iets overdreven. PSV doet het heel goed. Ze zijn constant en hebben veel goede spelers, dat wordt weleens onderschat. Als wij echt zoveel beter waren, dan hadden we wel tien punten voor gestaan", aldus de toekomstige speler van FC Barcelona.

Met nog acht wedstrijden te gaan heeft PSV de titel in eigen handen. Waarom presteren de Eindhovenaren tot nu toe beter dan Ajax? "Dat weet ik niet precies, daarvoor moet je bij PSV zijn. Ze zijn vast aan de bal, hebben scorend vermogen, veel diepte en backs die er veel overheen komen. Wij moeten doen waar we goed in zijn en de competitie weer spannend maken."

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen