Dost mist door knieblessure hervatting competitie

29 maart 2019, 20:24

Bas Dost kan zaterdag namens Sporting Portugal niet in actie komen tegen Chaves. De Nederlandse spits ondervindt te veel last van een knieblessure en is zodoende niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met de degradatiekandidaat. Dost was vlak voor de interlandperiode net teruggekeerd van een blessure.

Door blessureleed heeft de Nederlandse aanvaller dit seizoen al een behoorlijk aantal wedstrijden aan zich voorbij moeten laten gaan. Dost miste zeven duels in de Primeira Liga, maar wist desondanks al veertien keer het net te vinden. Alleen Haris Seferovic (Benfica), die vijftien scoorde, staat hoger op de Portugese topscorerslijst.

Tegen Chaves hoopt het Sporting Portugal van trainer Marcel Keizer goed te beginnen aan het laatste deel van het seizoen. De Portugese club staat vierde en heeft Sporting Braga, dat drie punten meer heeft, in het vizier. "De interlandperiode heeft positieve en negatieve effecten, maar ik denk dat het ons al met al goed heeft gedaan. Een aantal spelers heeft de kans gekregen om uit te rusten", aldus Keizer.

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen