Haps nog niet oude niveau: "Laatste paar procentjes missen nog"

29 maart 2019, 20:58

Hij miste het overgrote deel van het seizoen, maar de laatste wedstrijden stond Ridgeciano Haps weer in de basis bij Feyenoord. De linksback is hersteld van een blessure die hij in de voorbereiding opliep. Topfit is hij echter nog niet.

"Ik ben ontzettend blij dat ik weer bijna top ben. Het duurt nog wel even voordat ik helemaal fit ben. Dat merk ik aan alles. Bijvoorbeeld dat ik mijn spel negentig minuten kan volhouden. Ik moet meer inhoud creëren, om vol gas te kunnen geven", aldus Haps in gesprek met RTV Rijnmond in aanloop naar het uitduel met FC Utrecht.

Haps maakte in januari tegen Ajax (6-2) zijn rentree bij Feyenoord. Daarna kwam hij nog zes keer in actie voor de Rotterdammers, waarvan drie keer als basisspeler. "Die laatste paar procentjes missen nog", vertelt de linksback, die vlak voor de winterstop nog een flinke fout maakte tegen Willem II (2-3) waaruit de 2-2 viel. "Ik heb geanalyseerd waar het fout ging en daar over gesproken. Het was een coachmoment en we stonden niet goed."

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen