Gretige Tadic slijpt de messen: "Wij willen wraak op PSV"

30 maart 2019, 08:43

Dusan Tadic weet dat het moment van de waarheid is gekomen voor Ajax. De Amsterdammers speelden dit seizoen al veel belangrijke wedstrijden en weten dat er zondag weer een cruciaal duel wacht. De nummer twee van de Eredivisie moet winnen om het gat met de koploper te verkleinen tot twee punten. Dusan Tadic kan niet wachten.

De druk staat er vol op, weet de Serviër. "Zeker. We moeten van PSV winnen. En dat zal lastig worden. Maar we weten dat het waarschijnlijk over is als we het niet doen. Dus er is geen discussie. We moéten", zegt hij tegen De Telegraaf. PSV lijkt de zaken iets beter op orde te hebben in de Eredivisie. "Dat het zo lijkt, is heel normaal, omdat zij zich volledig op de Eredivisie kunnen focussen en wij onze aandacht over drie competities moeten verdelen. Daardoor kan ons vizier vaak pas later op een competitieduel. Maar geloof me, PSV zal echt niet scherper zijn dan wij. We willen wraak voor de 3-0 nederlaag in Eindhoven. En hoewel PSV een sterk team heeft, willen we laten zien dat wij beter zijn."

Eerder dit seizoen verloor Ajax met 3-0 in Eindhoven. Tadic weet dat Ajax toen een wanprestatie leverde. "PSV-Ajax was een van onze slechtste wedstrijden. We misten Matthijs de Ligt. Hij is in alle opzichten heel belangrijk voor ons, een uitstekende speler met de juiste instelling. Maar zijn afwezigheid mag geen excuus zijn. We opereerden niet als team en maakten veel fouten", zegt de aanvaller, die dit seizoen al 29 keer gescoord heeft in alle competities.

Blessure

Overigens is Tadic blij dat hij zondag überhaupt mee kan doen. Tijdens de interland tegen Portugal werd hij hard geraakt door Pepe. "Ja, ik was bang dat er iets was gebroken, want ik kon minutenlang niet rennen. En toen schoten de wedstrijden tegen PSV en Juventus wel even door mijn hoofd. Maar dat duurde gelukkig niet lang, want ik liep de pijn eruit. Mijn enkel is nu nog wat dik en ik moet er veel ijspakkingen tegenaan houden. Maar ik kan gewoon spelen."

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen