El Allouchi ziet onrust bij NAC: "Dan gebeurt dit, dan gebeurt dat"

30 maart 2019, 16:54

Als het één ding niet is bij NAC Breda, dan is het rustig. De club is bezig aan een onrustig seizoen, zowel op het veld als daarnaast. Trainer Mitchell van der Gaag is vertrokken en werd opgevolgd door Ruud Brood. Mounir El Allouchi hoopt dat het iets teweeg kan brengen.

De 24-jarige middenvelder is afkomstig uit eigen jeugd en weet dat het onrustig is bij zijn club. "Dan gebeurt dit, dan gebeurt dat, dan is die weg... Het gaat maar door. Jelle ten Rouwelaar en ik zijn de enige twee die zijn overgebleven de laatste jaren. Ik zei tegen hem: wij zijn strijders, degenen die overleven hier. NAC is hectisch man", zegt hij tegen BN De Stem.

Mogelijk helpt het de ploeg dat er nu met Ruud Brood een nieuwe coach voor de groep staat. "We zitten in een dal, toch voelt het als een nieuwe start. Niets ten nadele van de vorige trainer, begrijp me niet verkeerd, maar ik merk dat iedereen scherper is. Iedereen moet zich opnieuw bewijzen. De nieuwe trainer heeft gezegd dat hij dingen gaat veranderen, andere regels ook. Zoals met telefoons. Bij alle clubs zie je dat spelers vlak voor een wedstrijd op hun telefoon zitten, familie en vrienden die succes wensen. De focus moet op de wedstrijd liggen", vindt de spelmaker.

Hekkensluiter NAC kruist zondagmiddag de degens met VVV-Venlo.

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen